Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Отстъпка

-70%

Последен шанс

Последен шанс да грабнете тази ГОЛЯМА промоция

Вземете -70% отстъпка

- Само $16.99 вместо $56.63 (на дребно)
- Предлага се само онлайн
- До изчерпване на количествата

Подобрете работата

Спомага вашата съдомиялна машина да работи като нова дори след години на употреба.

Осигурява чистота

Почиства старателно вашата съдомиялна машина, за да премахне натрупванията.

Дългосрочни резултати

Необходима е само една таблетка за почистване на съдомиялни Fuugu веднъж месечно, за да поддържате чистотата на вашата съдомиялна машина.

Таблетките за почистване на съдомиялна машина Fuugu премахват натрупванията само с един цикъл

Има ли лоша миризма, идваща от миялната Ви?

Има ли лоша миризма, идваща от миялната Ви?

Вашата съдомиялна машина оставя ли странна миризма в кухнята и върху съдовете ви? Може да има нужда от почистване, но никога няма да можете да достигнете до всички зони и части във вашата машина!

Таблетките за съдомиялна Fuugu могат да почистят цялата ви съдомиялна машина, дори и местата, които не виждате! Те попадат във филтъра, разпръскващите рамена, помпата и клапана, дренажните и рециркулационните маркучи на вашата съдомиялна машина. Използването на Fuugu помага за елиминирането на хранителните отпадъци, които карат вашата съдомиялна машина да излъчва неприятни миризми.

Забелязали ли сте, че вашата съдомиялна машина не почиства толкова добре, колкото преди?

Забелязали ли сте, че вашата съдомиялна машина не почиства толкова добре, колкото преди?

Ако сте забелязали, че вашата съдомиялна машина не работи както преди, това не е защото е стара! Това е така, защото не използвате таблетки за съдомиялна машина, за да я почистите. Таблетките Fuugu помагат да възстановите първоначалната чистота на вашата съдомиялна машина, за да може да работи както някога. Вероятно е един от най-ефективните продукти, предлагани на пазара. Опитайте го сами днес!

Защо да чистите миялната си на ръка?

Защо да чистите миялната си на ръка?

Ръчното търкане на вашата съдомиялна машина е изключително груба и трудна работа. Има толкова много храна и мръсотия вътре. Почистването на вашата съдомиялна машина също отнема толкова много време, а и без това сте достатъчно заети! Освен това не е забавно да вдишвате силни химикали от почистващи продукти

Fuugu може да почисти вашата съдомиялна машина по-добре, бързо и без усилие. Той почиства всяка част от вашата съдомиялна машина, дори частите, които не можете да видите и никога не бихте могли да почистите сами. Помислете за цялото свободно време, което ще имате! Животът е твърде кратък, за да губим време в досадно чистене.

Warehouse Clearance Sale

up to 70%

Съдове, които излизат чисти

Ако забележите, че постоянно е нужно да слагате съдовете си в миялната за повече от един програмен цикъл, проблемът може да е в машината Ви.

Знаете ли, че варовикът и натрупването на минерали са широко разпространени проблеми в съдомиялните машини? Ако не се отървете от тези неприятни проблеми, вероятно няма да получите искрящо чисти съдове. Варовик и минерални натрупвания могат да се прехвърлят върху вашите съдове и да причинят щети.

Само с една таблетка Fuugu, веднъж месечно, можете да имате искрящо чиста съдомиялна машина. Вашите чисти съдове ще ви благодарят!

Често задавани въпроси

Въпрос: Как действат таблетките за почистване на съдомиялни машини Fuugu?

Отговор: Таблетките действат, като навлизат в съдомиялната машина чрез редовен цикъл на измиване. Таблетките се разтварят, циркулирайки през всички части на съдомиялната машина, за да разградят мазнините и да премахнат миризмата. Те почистват дори най-труднодостъпните части на вашата съдомиялна машина, включително нагревателя и разпръскващите рамена.

Въпрос: Надеждни ли са таблетките за почистване на съдомиялни Fuugu?

Отговор: Таблетките за почистване на съдомиялни машини Fuugu са създадени чрез щателни изследвания и тестове. Съставките, използвани в Fuugu таблетки за съдомиялна машина, са избрани като може би най-добрите за борба с мръсотията.

Въпрос: Как да разбера дали таблетките за почистване на съдомиялни Fuugu работят?

Отговор: Таблетките за почистване на съдомиялни машини Fuugu ще имат ефекти, които са както видими, така и ефекти, които ще почувствате. Вашата съдомиялна машина ще бъде видимо по-чиста (включително тръби и други труднодостъпни части) и ще измие съдовете ви по-добре, оставяйки ги искрящо чисти. Те също така ще намалят всякакви миризми, идващи от вашата съдомиялна машина.

Въпрос: Как трябва да използвам Fuugu таблетки за почистване на съдомиялни машини?

Отговор: Таблетките за почистване на съдомиялни машини Fuugu се използват, като поставите една таблетка в отделението за препарат на вашата празна съдомиялна машина и стартирате пълен цикъл на измиване.

Таблетки за почистване на съдомиялни машини Fuugu

Пълна грижа за миялната Ви

Само една таблетка

Една опаковка стига за 6 месеца, тъй като трябва да използвате таблетка само веднъж месечно.

Ефективно и без усилия

Вземете чиста без никакво търкане или работа.

НОВА И ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА

Супер дълбоко почистване

Помага да се елиминира мазнината от всяка част на машината Ви.

Безопасно за използване решение

Без тежки химикали.

Съдържа биоразградими съставки.

Кажете „Не“ на остатъците от мръсотия

Кажете „Не“ на остатъците от мръсотия

Съдомиялната машина е тъмна и влажна среда. Пълна с мръсотия и влажни остатъци от храна. И знаете ли за какво са идеални мръсните съдомиялни машини? Разпръскване на лигавата мръсотия върху чиниите, от които ядете.

Не искате да ядете храна от мръсните съдове, нали? Остатъци от хрупкава храна, лигави парчета или петна от твърда вода могат да провалят вечерята, преди дори да е започнала. За да запазите вашата съдомиялна машина чиста от мръсотия, използвайте Fuugu.

Как да използвате: Таблетки за почистване на съдомиялна Fuugu

Ето как да ги използвате!

1. Изпразнете съдомиялната машина

Уверете се, че в съдомиялната машина няма съдове, преди да я почистите.

2. Поставете таблетката в отделението

Поставете таблетката за почистване на съдомиялни машини Fuugu в отделението за препарати, където обикновено поставяте капсулите или препаратите на прах.

3. Оставете съдомиялната да работи

Включете обикновения цикъл на съдомиялната машина и оставете съдомиялната да се измие сама

4.Насладете се на чистата си съдомиялна машина

След пълен цикъл таблетката ще се разтвори напълно, оставяйки всяка част от вашата съдомиялна машина чиста като нова.

Най-лесният начин за почистване на миялната Ви

Супер мощна таблетка

Най-лесният начин за почистване на миялната Ви

Таблетките за почистване на съдомиялни Fuugu правят почистването на вашата съдомиялна изключително лесно. Всичко, което трябва да направите, е да поставите таблетка в отделението за перилен препарат и да пуснете нормален цикъл на пране! Работи във всички видове съдомиялни машини.

Ще спестите толкова много време просто като изберете това лесно решение.

Всичко, което трябва да направите, е да използвате една Fuugu веднъж месечно. Ще получите 6 месеца употреба с един пакет Fuugu Таблетки за почистване на съдомиялни.

Работи с

Всякакви видове

За миялни

Никога няма да имате мръсна миялна отново

Преди

След

Никога няма да имате мръсна миялна отново

Замърсените съдомиялни могат да оставят съдовете ви с наслоявания и мръсни. Без значение колко пъти ги пускате. Ако искате съдомиялната ви да блести, трябва да използвате Fuugu Таблетки за почистване на съдомиялни машини. Опитайте ги сега и вижте невероятните резултати! Прекрасна чиста съдомиялна машина ви очаква.

Новият най-добър приятел на миялната Ви

Новият най-добър приятел на миялната Ви

Ето защо се нуждаете от това!

Свеж лимонов аромат

Елиминира неприятните миризма след една употреба.

Изгодно

Не харчете пари за скъпи почистващи продукти.

Защитна опаковка

Опаковката на таблетките за почистване на съдомиялна Fuugu ги предпазва от атмосферните влияния така, че да ги запази.

Вижте го в действие

Video Thumbnail

Fuugu Таблетки: Добри за вас и околната среда

Fuugu Таблетки: Добри за вас и околната среда

Таблетките Fuugu са изработени от естествено разградими материали, перфектни за вас и вашите близки. Те са по-добри за вашето здраве и за земята от продукти, които използват силни химикали, и работят също толкова страхотно или дори по-добре!

Просто поставете Fuugu Таблетка за почистване на съдомиялна машина във вашата машина и го забравете!

За искрящо чист, свеж аромат, по-мощна съдомиялна машина

Никога не разглобявайте миялната повече

Никога не разглобявайте миялната повече

Във Вашето натоварено ежедневие НЯМА време за ненужно почистване. А миялните изискват много време и усилия за почистване. Ще трябва да разглобите цялата машина, за да я почистите наистина, както трябва.

Но кой би искал да направи това? Не е нужно! И би било толкова гадно да влезем там, с цялата стара храна и мръсотия. Ръцете ви също ще миришат на химикали и почистващи продукти. С Fuugu Таблетки за почистване на съдомиялни можете просто да я поставите в съдомиялната машина и да включите цикъл! И ще получите безупречна машина с нулеви усилия!

Отказ от права: Продуктите Fuugu не са предназначени за диагноза, третиране, лечение или предотвратяване на специфична болест или състояние, а за предоставяне на решение за почистване на всяка домашна миялна.

*Индивидуалните резултати може да варират.

Отзиви на клиенти

Бориса Чингирова

Проверен клиент

Бях скептично настроен към продукта, но бях доста впечатлен, когато го използвах. Можех да чуя как се пени, когато съдомиялната машина работеше и наистина беше чиста, когато цикълът приключи. И имам предвид - наистина чиста. Съдомиялната ми беше красива отвътре и без миризми.

Оливия Каменова

Проверен клиент

Продуктът свърши това, което каза, че ще свърши! Нашата съдомиялна имаше продължителна кисела миризма вътре в продължение на месеци. Нищо, което опитахме, не помогна. Използвахме една таблетка за съдомиялна машина от Fuugu и миризмата я няма!

Сара Монева

Проверен клиент

Таблетката работи много добре на 10-годишна съдомиялна машина, която имаше тежки отлагания. Обикновено изплакваме съдовете и след това ги поставяме в съдомиялната машина. Страхотни резултати

Ерика Несторова

Проверен клиент

Бързо получих продукта. Работи много добре. Нашата съдомиялна машина не е изглеждала толкова добре, откакто беше нова. Мирише по-добре също. Толкова лесно за използване, просто поставете таблетката в дозатора и включете съдомиялната. Когато приключи с цикъла на измиване, всичко е чисто и светло вътре в машината.

Вашата машина ще работи като нова с таблетки за почистване на съдомиялна Fuugu