Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Popust od

70 %

Posljednja prilika

Zadnja prilika da iskoristite ovu VELIKU akciju

Iskoristite 70 % popusta

- samo $16.99 umjesto $56.63 (maloprodajna cijena)
- dostupno samo online
- do isteka zaliha

Poboljšajte izvedbu

Vaša perilica posuđa radi kao nova čak i nakon godina korištenja.

Osiguravaju čistoću

Temeljito čiste vašu perilicu posuđa kako bi uklonile naslage.

Dugotrajni rezultati

Za održavanje čistoće vaše perilice posuđa potrebna je samo jedna Fuugu tabletica za čišćenje perilice posuđa jednom mjesečno.

Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa uklanjaju naslage u samo jednom ciklusu

Dolazi li iz vaše perilice posuđa neugodan miris?

Dolazi li iz vaše perilice posuđa neugodan miris?

Ostavlja li vaša perilica posuđa neobičan miris u kuhinji i na posuđu? Možda ju treba očistiti, ali nikada nećete moći doprijeti do svih područja i dijelova unutar vaše perilice!

Fuugu tabletica za perilicu posuđa može očistiti cijelu vašu perilicu posuđa, čak i ona mjesta koja ne vidite! Dospije u filtar vaše perilice posuđa, raspršivače, pumpu i ventil, odvodna i recirkulacijska crijeva. Korištenje Fuugua pomaže u uklanjanju otpada od hrane koji uzrokuje neugodne mirise iz perilice posuđa.

Jeste li primijetili da vaša perilica posuđa ne čisti tako dobro kao prije?

Jeste li primijetili da vaša perilica posuđa ne čisti tako dobro kao prije?

Ako ste primijetili da vaša perilica posuđa ne radi kao prije, to nije zato što je stara! To je zato što za čišćenje ne koristite tabletice za perilicu posuđa. Fuugu tabletice pomažu vašoj perilici posuđa vratiti izvornu čistoću, tako da može raditi kao nekada. To je vjerojatno jedan od najučinkovitijih proizvoda dostupnih na tržištu. Isprobajte ga sami danas!

Zašto svoju perilicu posuđa čistiti ručno?

Zašto svoju perilicu posuđa čistiti ručno?

Ručno ribanje perilice posuđa izuzetno je grub i težak posao. Toliko je hrane i prljavštine unutra. Čišćenje vaše perilice posuđa također oduzima puno vremena, a i sami ste dovoljno zaposleni! Također nije zabavno udisati jake kemikalije iz proizvoda za čišćenje

Fuugu može bolje, brže i bez napora očistiti vašu perilicu posuđa. Čisti svaki dio vaše perilice posuđa, čak i one dijelove koje ne vidite i koje sami nikada ne biste mogli očistiti. Razmislite o svom slobodnom vremenu koje ćete imati! Život je prekratak da bismo gubili vrijeme na zamorno čišćenje.

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Posuđe koje izlazi čisto

Ako ustanovite da stalno morate stavljati posuđe u perilicu više od jednog ciklusa, problem bi mogao biti vaša perilica.

Jeste li znali da su naslage kamenca i minerala česti problemi u perilicama posuđa? Ako se ne riješite ovih neugodnih problema, vjerojatno nećete dobiti blistavo čisto posuđe. Naslage kamenca i minerala mogu se prenijeti na vaše posuđe i uzrokovati probleme.

Sa samo jednom Fuugu tableticom, jednom mjesečno, možete imati blistavo čistu perilicu posuđa. Vaše čisto posuđe bit će vam zahvalno!

Često postavljana pitanja

P: Kako djeluju Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa?

O: Tabletice djeluju tako da uđu u perilicu posuđa kroz redoviti ciklus pranja. Tabletice se otapaju, kružeći kroz sve dijelove perilice posuđa kako bi razbile masnoću i uklonile neugodan miris. Čiste čak i najteže dostupne dijelove vaše perilice posuđa, uključujući grijač i raspršivače.

P: Jesu li Fuugu tabletice za pranje posuđa pouzdane?

O: Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa stvorene su rigoroznim istraživanjem i testiranjem. Sastojci korišteni u Fuugu tableticama za pranje posuđa odabrani su kao vjerojatno najbolji u borbi protiv prljavštine.

P: Kako mogu znati funkcioniraju li Fuugu tabletice za pranje posuđa?

O: Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa imat će efekte koji su vidljivi i efekte koje ćete osjetiti. Vaša perilica posuđa bit će vidljivo čišća (uključujući cijevi i druge teško dostupne dijelove) i bolje će oprati vaše posuđe, ostavljajući ga blistavo čistim. Također će smanjiti sve mirise koji dolaze iz vaše perilice posuđa.

P: Kako koristiti Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa?

O: Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa koriste se stavljanjem jedne tabletice u posudu za deterdžent vaše prazne perilice posuđa i pokretanjem cijelog ciklusa pranja.

Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa

Potpuna njega za vašu perilicu posuđa

Samo jedna tabletica

Jedno pakiranje traje 6 mjeseci, jer ga trebate koristiti samo jednom mjesečno.

Učinkovito i bez napora

Dobijte čist stroj bez ribanja ili rada.

NOVA I POBOLJŠANA FORMULA

Super dubinsko čišćenje

Pomaže u uklanjanju masnoće sa svakog dijela vaše perilice.

Rješenje sigurno za korištenje

Bez jakih kemikalija.

Sadrži biorazgradive sastojke.

Recite NE ostacima prljavštine

Recite NE ostacima prljavštine

Perilica posuđa je tamno i vlažno okruženje. Puna je prljavštine i vlažnih ostataka hrane. A znate li za što su savršene prljave perilice posuđa? Za širenje ljigave prljavštine na posuđe s kojeg jedete.

Ne želite jesti hranu iz prljavog posuđa, zar ne? Hrskavi ostaci hrane, ljigavi komadići ili mrlje od tvrde vode mogu pokvariti večeru prije nego što uopće počne. Kako bi vaša perilica posuđa bila čista od prljavštine, koristite Fuugu.

Kako koristiti Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa

Evo kako ih koristiti!

1. Ispraznite svoju perilicu posuđa

Provjerite ima li posuđa u vašoj perilici prije čišćenja.

2. Stavite tableticu u posudu

Stavite Fuugu tableticu za čišćenje perilice posuđa u posudu za deterdžent gdje obično stavljate tabletice ili deterdžent u prahu.

3. Pustite perilicu posuđa da radi

Uključite uobičajeni ciklus pranja posuđa i ostavite perilicu da se sama pere

4. Uživajte u svojoj čistoj perilici posuđa

Nakon punog ciklusa, tabletica će se potpuno otopiti, ostavljajući svaki dio vaše perilice posuđa čistim kao da je nov.

Najlakši način za čišćenje vaše perilice posuđa

Super moćne tabletice

Najlakši način za čišćenje vaše perilice posuđa

Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa čine čišćenje vaše perilice posuđa iznimno lakim. Sve što trebate učiniti je staviti tableticu u posudu za deterdžent i pokrenuti normalan ciklus pranja! Djeluje na sve vrste perilica posuđa.

Uštedjet ćete toliko vremena samim odabirom ovog jednostavnog rješenja.

Sve što trebate učiniti je koristiti jednu Fuugu tableticu za čišćenje perilice posuđa jednom mjesečno. Dobit ćete 6 mjeseci korištenja s jednim pakiranjem Fuugu tabletica za čišćenje perilice posuđa.

Rade s

Za sve tipove

Perilica posuđa

Nikada više nemojte imati prljavu perilicu posuđa

Prije

Poslije

Nikada više nemojte imati prljavu perilicu posuđa

Prljave perilice mogu uzrokovati da vaše suđe izađe puno naslaga i prljavo. Bez obzira koliko puta ga stavite u ciklus pranja. Ako želite da vaša perilica posuđa blista, trebate koristiti Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa. Isprobajte ih sada i pogledajte nevjerojatne rezultate! Očekuje vas prekrasno čista perilica posuđa.

Novi najbolji prijatelj vaše perilice posuđa

Novi najbolji prijatelj vaše perilice posuđa

Evo zašto vam trebaju!

Svježi miris limuna

Uklonite neugodne mirise nakon jedne uporabe.

Pristupačne

Ne trošite novac na skupe proizvode za čišćenje.

Zaštitno pakiranje

Pakiranje štiti Fuugu tabletice za čišćenje perilice posuđa od vremenskih nepogoda, tako da traje.

Pogledajte ga na djelu

Video Thumbnail

Fuugu tabletice: dobre za vas i okoliš

Fuugu tabletice: dobre za vas i okoliš

Fuugu tabletice izrađene su od prirodno razgradivih materijala, savršene za vas i vaše najmilije. One su bolje za vaše zdravlje i okoliš od proizvoda koji koriste jake kemikalije, a djeluju jednako dobro ili bolje!

Samo stavite Fuugu tableticu za pranje perilice posuđa u svoju perilicu i zaboravite na sve!

Za blistavu čistoću, svjež miris, snažniju perilicu posuđa

Nikada više nemojte rastavljati perilicu posuđa

Nikada više nemojte rastavljati perilicu posuđa

U vašem užurbanom načinu života NEMA vremena za nepotrebno čišćenje. A perilice posuđa zahtijevaju puno vremena i truda za čišćenje. Morali biste rastaviti cijelu perilicu da biste ju zapravo pravilno očistili.

Ali tko bi to ikada želio raditi? Nije potrebno! I bilo bi tako gadno ući tamo, sa svom starom hranom i prljavštinom. Ruke bi vam također smrdjele na kemikalije i sredstava za čišćenje. Uz Fuugu tabletice za pranje posuđa, možete ju samo staviti u perilicu posuđa i uključiti ciklus! I dobit ćete besprijekornu perilicu bez previše truda!

Izjava o odricanju od odgovornosti: proizvodi Fuugua nisu namijenjeni dijagnosticiranju, liječenju ili prevenciji bilo koje specifične bolesti ili stanja, već da pruže rješenje za čišćenje bilo koje kućanske perilice posuđa.

*Pojedinačni rezultati mogu varirati.

Recenzije kupaca

Andrea Tomić

Provjereni kupac

Bila sam skeptična u vezi s proizvodom, ali ostala sam prilično impresionirana kad sam ga upotrijebila. Mogla sam čuti kako se pjeni dok je perilica radila, a ovo čudo je očistilo moju perilicu kad je ciklus bio gotov. I to stvarno očistio. Moja perilica bila je lijepa iznutra i bez mirisa.

Ema Božić

Provjereni kupac

Proizvod je djelovao kako je i navedeno! Naša perilica posuđa mjesecima je imala kiseli miris. Što god bismo pokušali nismo ga se mogli riješiti. Iskoristili smo jednu tableticu za perilicu posuđa marke Fuugu i miris se više nije vratio!

Antonija Hladika

Provjereni kupac

Tabletica je jako dobro odradila posao na 10 godina staroj perilici posuđa koja je imala velike naslage. Obično svu hranu isperemo i zatim stavimo u perilicu posuđa. Sjajni rezultati

Božena Lovrić

Provjereni kupac

Brzo sam dobila proizvod. Djelovao je vrlo dobro. Naša perilica posuđa nije ovako dobro izgledala otkad je bila nova. I miriše bolje. Tako jednostavno za korištenje, samo stavite tableticu u dozator i uključite perilicu posuđa. Kada završi s ciklusom pranja, sve je čisto i blistavo.

Vaš će stroj raditi kao nov s Fuugu tableticama za čišćenje perilice posuđa